Skip to content
Home » Cont Scoală/Director » Cont Scoală/Director – Teste

Cont Scoală/Director – Teste

Secțiunea Teste Online
teste

Librărie teste: unde se pot vizualiza toate testele create de toți profesorii, nu doar testele proprii, se pot adăuga comentarii legate de un test anume, se pot adăuga reacții.

libraria teste

Dacă se dorește previzualizarea unui test, se apasă pe butonulprevizulaizare test din coloana Acțiune. Dacă se dorește copierea acestui test pentru a face mici modificări în funcție de nivelul clasei proprii, în secțiunea Acțiune se apasă pe cele două pagini copiere test, apoi pentru siguranță se întreabă dacă sedorește o copie în librăria proprie, iar testul va fi copiat în secțiunea Testele mele.

Testele mele: odată copiat testul în testele mele, profesorul are posibilitatea să-l reediteze sau să-l ștearga dacă dorește.

Testele copiere/trimitere: multiplica un test sau trimite la un alt profesor. Dacă introduceți adresa de email a contul dvs. se va creea o copie a testului.

copiere-trimitere
trimite test

Noul testul trebui aprobat/confirmat, de către dvs. sau de către profesorul la care ați trimis. În caz contrar testul se șterge in 48 de ore.

test copie confirmare
testele mele

Creează Test – Profesorul are posibilitatea de a crea teste pe grade de dificulatate, în funcție de nevoile elevilor; testul se poate relua de mai multe ori( la decizia profesorului); timpul este selectat de profesor( timpul este pentru tot testul, nu doar pentru o singură întrebare), profesorul are posibilitatea
să alegă dacă dorește să-și publice testul în Librăria de teste Digitaliada sau nu.

creeaza test nou

test statusStatusul – In lucru se referă la faptul ca profesorul mai lucrează la test.
Statusul – Activat se referă la faptul ca testul este activ și poate fi văzut/rezolvat de elevii cărora le-a fost alocat.
Statusul –Dezactivat se referă la faptul ca testul poate fi văzut doar de către profesorul care l-a creat.

Testele se pot personaliza și se poate alege din cele 5 tipuri de răpunsuri la întrebări: alegere multiplă, adevărat/fals, răspuns scurt, opțiuni și încărcare fișier.

Corectează test – profesorul are posibilitatea de a corecta testul elevului, și de a reveni asupra testuluidacă sunt unele neclarități.

Testele cu tipul de intrebări Opțiuni si Da/Nu, se corectează automat.

corectare test
corectare test