Skip to content
Home » Bun venit în noul an şcolar!

Bun venit în noul an şcolar!

scoala

Dragi profesori,

Mai este foarte puțin până la începerea unui nou an școlar, un an cu totul aparte față de tot ce s-a întâmplat până acum. Pe platforma Digitaliada „Învățare și testare online” venim în sprijinul profesorilor, elevilor și părinților și găsim cele mai potrivite soluții pentru ca procesul educațional să continue la clasă sau la distanță.

În această periodă, pentru pregătirea platformei și a conturilor individuale pentru noul an școlar, se vor efectua anumite modificări în conturile de Școală și de Profesor.

Astfel, începând cu data 31 August 2022 ora 20:00, vor fi șterse din conturile de Școala și de Profesor:

  • Clasele a-8-a din anul școlar 2021-2022, elevii alocați acestor clase și părinții acestora (doar dacă nu mai au și alți copii în școală)
  • Rezultatele obținute de elevi la teste/lecții, în anul școlar 2021-2022
  • Temele alocate elevilor, rezolvările încărcate de elevi și corectarea temelor, din anul școlar 2021-2022
  • Evenimentele, notificările și mesajele trimise/primite pe parcursul anului școlar 2021-2022

Vă recomandăm, astfel, ca orice raport de activitate (teste, teme, rezultate etc) de care aveți nevoie să fie extras până la data de 6 septembrie, ora 20:00. După această data, rapoartele de activitate pentru anul școlar 2021-2022 nu vor mai putea fi efectuate.

De asemenea, clasele a I-a, a II-a, a III-a, a IV-a. a V-a, a VI-a și a VII-a vor fi promovate în mod automat în anul școlar 2022-2023 și le veți regăsi în contul dumneavoastră alocate clasei a I-a, a II-a, a III-a, a IV-a. a V-a, a VI-a, A VII-a și respectiv a VIII-a. Va fi necesar să înrolați în anul școlar 2022-2023 efectivul noii/noilor clase 0 și a I-a.

Vă mulțumim pentru toată implicarea dumneavoastră și abia așteptăm să începem încă un an școlar împreună!

Echipa Digitaliada

Email: suport@platformadigitaliada.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *