Skip to content

Cont Profesor – Taskboard – Notificări

Taskboard poate trimite notificări prin mai multe canale:

  • E-mail
  • Web (Lista mesajelor necitite)

Pluginurile externe vă permit să trimiteți notificări către Slack, Hipchat, Jabber sau orice sistem de chat.

Configurare

Fiecare utilizator trebuie să activeze notificările din profilul său: Profil utilizator> Notificări . Este dezactivat în mod implicit.

Pentru a primi notificări prin e-mail, aveți nevoie de o adresă de e-mail validă în profilul dvs. și aplicația trebuie configurată pentru a trimite e-mailuri.

Notificări

Puteți alege metoda preferată de notificare:

  • E-mailuri
  • Web (vezi mai jos)

Pentru fiecare proiect în care sunteți membru, puteți alege să primiți notificări pentru:

  • Toate sarcinile
  • Numai pentru sarcinile care vi se atribuie
  • Numai pentru sarcinile create de dvs.
  • Numai pentru sarcinile create de dvs. și atribuite dvs.

De asemenea, puteți selecta doar unele proiecte, în mod implicit, toate proiectele în care sunteți membru.

Notificări web

Notificările web sunt disponibile din tabloul de bord sau de pe pictograma din partea de sus:

Notificări web

Notificările sunt afișate într-o listă, astfel încât să puteți marca notificările individuale ca citite sau totul.

Mențiuni ale utilizatorilor

Taskboard oferă posibilitatea de a trimite notificări atunci când cineva este menționat.

Dacă trebuie să atrageți atenția cuiva într-un comentariu sau într-o sarcină, utilizați simbolul @ urmat de numele de utilizator al acestuia. Taskboard va sugera automat o listă de utilizatori:

Mențiuni ale utilizatorilor

  • În acest moment, numai descrierea activității și zona de text pentru comentarii au această caracteristică activată.
  • Utilizatorul menționează lucrări numai în timpul activităților și al creării de comentarii.
  • Pentru a fi notificați, utilizatorii menționați trebuie să fie membri ai proiectului.
  • Când cineva este menționat, acest utilizator va primi o notificare.
  • Mențiunea @username este legată de profilul public de utilizator.

Notificarea este trimisă în funcție de setările utilizatorului, poate fi un e-mail, o notificare web sau chiar un mesaj pe Slack / Hipchat / Jabber dacă ați instalat pluginurile potrivite.